Gåfotboll för äldre startar i oktober
Publicerad: 14.09.2022 09.45

Gåfotboll för äldre startar i oktober

Fotboll är roligt för alla - oberoende av ålder! Iskmo-Jungsund BK kommer i samarbete med Korsholms kommun arrangera en grupp med gåfotboll för aktiva pensionärer. Gåfotboll spelas som namnet säger utan att springa och passar för både damer och herrar med eller utan tidigare erfarenhet av fotboll. Det är en kul gruppaktivitet som är bra både för kondition och balans.

Gåfotbollen kommer att hållas onsdagar kl. 10-11 i Botniahallen. Vi startar 5 oktober Botniahallen på futsalplanen och flyttar till konstgräset när det rullats ut i december. Verksamheten fortsätter till slutet av mars.

Eftersom detta är ett pilotprojekt kan vi denna vinter erbjuda aktiviteten helt gratis. Som ledare kommer Lars Kjestrup, tränare för I-JBKs herrlag att fungera. Det finns inga åldersgränser och inga krav på tidigare erfarenhet. Man kan delta även om man inte bor i Korsholm. Vanliga inneskor räcker som utrustning. Verksamheten anpassas enligt deltagarnas nivå och antal.

Anmäl er och tipsa vänner och bekanta!

Anmälan: Diana Enlund, 044-424 0112 (kontorstid) eller John Reinlund, 040-964 8996, john.reinlund@ijbk.fi, (utanför kontorstid).

Denna video från Svenska Fotbollsförbundet beskriver hur gåfotboll kan se ut:

Iskmo-Jungsund Bollklubb rf,

c/o Eva Karlsson,
Alfredsgränden 5,

65710 Singsby
foreningen@ijbk.fi

FO-nummer 1773979-2