För att delta i gåfotbollsgruppen fyller man i detta formulär. För att täcka kostnaderna för planerna och ledarens arvode tas en avgift. Man har möjlighet att välja om man vill betala:

a) 100 euro på förhand för perioden augusti 2023 - mars 2024

b) 15 euro per månad

Betalningslänk skickas till deltagarna per e-post.

 

***

Osallistuakseen kävelyfutisryhmän toimintaan, on täytettävä tämä lomake. Jotta pystymme kattamaan kenttien varausmaksut ja vetäjän korvaukset osallistumisesta peritään maksu. Osallistujalla on mahdollisuus valita, haluaako hän maksaa:

a) 100 euroa etukäteismaksuna jaksosta elokuu 2023 - maaliskuu 2024

b) 15 euroa per kuukausi

Maksulinkki lähetetään osallistujille sähköpostitse.

I-JBKs föräldrar kommer att göra talkon under Wasa Footballcup torsdag 6.7. till söndag 9.7. För att underlätta för familjer som kan ha utmaningar med att få tidtabellerna att gå ihop, sammanställer föreningen en lista på personer som föräldrarna kan kontakta för att hoppa in istället för dem. Ersättning överenskommes direkt mellan familjen och den som gör talkot, föreningen har ingen roll i överenskommelsen. Rekommenderad ersättning är 8 euro per talkotimme.

För de flesta uppgifter krävs 18 års ålder. För att vara planvakt är det 15 år. Beskrivningar av talkona finns i formuläret och du kan välja vilka som intresserar dig och vilka dagar du är tillgänglig.

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad att vara med på listan.

Med hjälp av detta formulär kan du beställa I-JBKs supporterprodukter. Efter att beställningen har gjorts, skickas en faktura och vi tar kontakt för att komma överens när produkterna kan avhämtas. Vanligtvis sker detta från BK-vallen i samband med styrelse eller match.
Fyll i formuläret för att boka klubbstugan för ditt evenemang.
Bli medlem i I-JBK för verksamhetsåret 2023 genom att fylla i denna blankett och betala medlemsavgiften 5 euro.

Iskmo-Jungsund Bollklubb rf,

c/o Eva Karlsson,
Alfredsgränden 5,

65710 Singsby
foreningen@ijbk.fi

FO-nummer 1773979-2