Vi gör fotbollsintresset tillgängligt för alla!

Man får börja spela fotboll med oss oberoende av tidigare erfarenhet och när som helst på året. Iskmo-Jungsund BK är en förening som passar för alla, oberoende om man bara vill spela fotboll för motionens och kompisarnas skull eller om man vill satsa på en fotbollskarriär. Vi vill erbjuda en trygg, jämlik och inkluderande verksamhet till rimliga kostnader. Vi uppmuntrar också våra medlemmar att utöva fler idrotter än fotboll.

Presentation av föreningen
Föreningens värdegrund och strategi

De flesta av våra lag börjar träna i december och avslutar säsongen i slutet av september. 5-6-åringarnas verksamhet börjar vanligtvis i april. Vissa år erbjuder vi också föräldra-barnfotboll för 3-5-åringar under sommarmånaderna.

I allmänhet spelar man i laget för den åldersklass då man är född. Men om man går i skolan med annan åldersklass är man välkommen att spela med sina klasskompisar.

Ta kontakt för att prova på fotboll med oss

För att börja spela fotboll i I-JBK, sök upp rätt lag i menyn. Klicka på lagledarens namn för att se hens kontaktuppgifter och anmäl intresse, så får ni information om träningar och hur laget fungerar. Man kan kostnadsfritt pröva på några gånger innan man gör säsongsanmälan.

Information om föreningens avgifter

Byte av förening

Nya spelare från andra än WFA-föreningar kan kontakta lagledaren i rätt åldersgrupp för att anmäla intresse.

Samarbetsföreningarna i Wasa Fotbollsakademi har kommit överens att byte av förening bör undvikas så långt som möjligt, för att kunna bibehålla lag i alla föreningarna. Sammanslagning av olika föreningars lag är att föredra framom att spelare byter förening. Om det ändå finns vägande skäl att byta förening, bör föräldern först diskutera med nuvarande lags tränare.

Iskmo-Jungsund Bollklubb rf,

c/o Eva Karlsson,
Alfredsgränden 5,

65710 Singsby
foreningen@ijbk.fi

FO-nummer 1773979-2