Gutz försäljning i oktober
30-08-2020 14:21 Nyheter / Iskmo-Jungsund Bollklubb

Vi säljer Gutz!

Hej!

Även denna höst säljer vi Gutz produkter!

De som varit med länge vet vad det är frågan om men det skadar aldrig att repetera och få de senaste nyheterna. Därför ordnas det ett infomöte i mitten på september för lagledare / föräldrarepresentanter vid BK-vallen. Jenna från Gutz berättar då mer om hur vi går till väga denna höst.

Alla spelare kommer få en broschyr att sälja ur men det går också bra i coronatider att skicka länken till Gutz sida runt släkt och vänner. Broschyren delas ut på träningen vecka 39. Försäljningstiden börjar vecka 39 och slutar efter 3-4 veckor. Då hinner produkterna komma före farsdag.

Observera att Gutz vinsten kommer direkt till lagets konto. Och det är upp till er vad ni gör med vinsten. Något lag kanske drömmer om en turnering längre bort sommaren 2021 och de yngre kanske vill ordna en egen säsongsavslutning som kostar.

Gutz produkterna kostar 20€/paket och av detta går 5€ till laget. Inga krav på mängder som skall säljas men lyckas laget få ihop 10 / 15 el 20 paket/spelare väntar det överraskningar i potten.

Om vi kan hålla säsongsavslutning för hela föreningen vid BK-vallen i september som vi brukar kommer Jenna finnas på plats med sina produkter då. Där får man känna på produkterna och fråga om det är något man funderar på.

https://gutz.fi/sv/kollektion/

Malin Söderman & styrelsen
   
Mera nyheter
Iskmo-Jungsund Bollklubb
«  September   »
Kategorier