Hur kan DU stöda I-JBK?
Iskmo-Jungsund BollklubbPublicerad: 26.04.2022 13:51

Hur kan DU stöda I-JBK?

I-JBKs betydelse är stor på de områden vi verkar - vi gör det möjligt för barn, unga och vuxna att idrotta tillsammans med sina vänner. Vi är en samlingspunkt för närsamhället och erbjuder upplevelser för hela familjen. För att göra detta möjligt, behöver vi dig! Det finns många sätt som du kan stöda föreningen på:

Bli medlem!

Du som vill stöda Iskmo-Jungsund Bollklubb r.f. och ha möjlighet att påverka föreningens verksamhet kan bli medlem. Den årliga medlemsavgiften fastställs av årsmötet och har under de senaste åren varit 5 euro.

Läs mer

Köp supporterprodukter

Visa hela världen att du stöder I-JBK genom att köpa våra supporterprodukter!

Läs mer

Anmäl dig som I-JBKs supporter till KPO

KPO har ett program som heter Kannustajat/Supportrar där föreningen får bidrag på basen av hur mycket dess supportrar handlar på S-gruppens affärer och restauranger. För I-JBK är det ett betydande bidrag – och det påverkar inte din bonus. Alla som bor på KPOs verksamhetsområde kan delta.

Läs mer>>

Anmäl dig som I-JBKs supporter till Mehiläinen

När du och din familj har registrerat er som användare av Sport Mehiläinen och som medlem i I-JBK så betalar Mehiläinen ett bidrag till föreningen på basen av alla de hälso- och sjukvårdstjänster er familj använder (exkl. arbetshälsovård).

Läs mer>>

Säg "I-JBK" i kassan på Intersport Wasasport

Intersport Wasasport är I-JBKs partner för Adidas-föreningskläder och idrottsutrustning. Kom ihåg att alltid då du handlar på Intersport Wasasport, ska du säga i kassan att du hör till I-JBK. På medlemmars alla inköp samlar föreningen bonus som används för att sänka kostnaderna för nödvändig utrustning.

Läs mer>>

Kom på match!

Besök våra matcher, heja på oss och köp någonting gott i kiosken!